Lezen over andere Burnoutin-vrienden die ik via internet ben tegengekomen, geeft me de tools om mijn toekomstige problemen te voorkomen. In het leven is kennis macht. Als dat eenmaal op zijn plaats is, heb ik geleerd mijn denken aan te passen en bereid te zijn om te veranderen waar de situatie dat vereist.

Het is een voordeel om een ​​geïnformeerde consument te zijn van welk product we ook kopen. Dit is een must, want het is jouw geld. U moet precies weten wat u in uw huis stopt en zelfs wat voor soort buitenactiviteiten u door uw levensstijl buitenshuis kunt laten verzorgen. In het product dat u kiest te gebruiken, mag het uw gezondheid of uw algehele welzijn niet nadelig beïnvloeden.

Als wielrenner heb ik gemerkt dat veel van mijn medefietsers geïnteresseerd zijn in hun gezondheid. Ze zijn zich bewust van het belang van de gezondheid van het hart, en dit is iets dat de ironman-sprinters doet nadenken voordat ze beginnen met fietsen. Hartgezondheid moet nu bovenaan de lijst staan.

Dit brengt een ander belangrijk probleem naar voren. Welke weg gaat u in om uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken? Ga je je levensstijl aanpassen aan wat je nu bent, of ga je Lift The Goal-posts in je leven laden?

Het lijkt erop dat de gouden medaillewinnaar van Californië, Matt Devere, bijvoorbeeld verandert van een garagegymnastiekfenomeen in het leven ervan. Ik kijk hem nu op tv en hij ziet eruit alsof hij mijn huid laat kruipen. Tegelijkertijd begint hij zijn lichaam aan en uit te vernietigen. Als eenmansband is hij intens.

Zoals u weet, licht ik zijn problemen niet toe. Ik ben er helemaal voor om mensen positief te laten denken, en ik weet zeker dat deze vier vrienden in verschillende delen van het land wonen en onderweg gekke dingen hebben gezien. Ik zou niet durven denken dat deze mensen “COOL” zijn. Maar om dit punt een beetje in evenwicht te brengen, ik weet dat dit mijn vrienden zijn en ik ben nu dichter bij hen dan twee weken geleden. Ben ik dichter bij mijn doel om een ​​miljoen dollar te zijn? Echt niet!”

De verantwoordelijkheid ligt bij jou om voor je te zorgen. Als je die verantwoordelijkheid serieus kunt nemen, is er niet veel om over te vechten. Typ je vragen in de juiste journaalpost die hieronder is gelinkt. Dit zijn enkele serieuze vragen. journaalposten zijn te vinden onder “Pub decon” onder “antwoorden”.

Yourocker Idiots

ps. Is het een vogelgriep of een hep griep waar je bang voor bent?

ps. Wat is het verschil tussen hen?

ps. Waarom zou ik me zorgen maken over een griep die mensen normaal gesproken krijgen?

ps. Moet ik me zorgen maken over een ander type griep dat iemand anders kan krijgen?

ps. Waarom denk ik dat ik verkouden ben?

ps. Waar moet ik me zorgen over maken?

ps. Waarom denk ik dat mijn pijn en vermoeidheid erger zullen worden?

ps. Wat gaat het beter maken?

ps. Wie kunnen we bellen om te helpen?

ps. Wat kan ik doen?

ps. Waar kan ik het vinden?