female student going for class in high school - onderwijs stockfoto's en -beelden

Zonder zelf ook maar iets duidelijk te maken, zijn we trots om aan te kondigen dat bovenal het voorbeeld dat we geven aan onze favoriete universiteit, wat we ervan gaan krijgen en wat we eruit gaan halen, alleen een echte weerspiegeling zijn van ons schoolwerk, van onze inspanningen en vastberadenheid en vooral van ons potentieel waar we soms over kunnen opscheppen.

Beginnend met de eerste dag zelf van je verblijf, tussen een groep leeftijdsgenoten en studentendecanen, leer je alles over jezelf en hoogstwaarschijnlijk, omdat we er vrij zeker van zijn dat dit ook je studie zal beïnvloeden, het soort karakter en persoonlijkheid waar je mee te maken krijgt als je hier weggaat. Welke factoren zijn van invloed op uw houding en gedrag? Hier zijn er een aantal:

• Een ondersteunend netwerk waarop u kunt rekenen: we zijn er vrij zeker van dat u bij mensen om u heen al zult merken dat ze niet alleen goede luisteraars zijn, maar ook zeer loyaal, ze zullen u altijd hun kant van het verhaal vertellen timen. Belangrijker nog, ze proberen er bijna altijd achter te komen wat je gaat, wat je ambities zijn, waarom je hier komt en wat je hoopt te bereiken door hierheen te gaan. Ze vragen ook hoe je meer in contact kunt komen met andere collega's. Tot op zekere hoogte zullen uw collega's ook proberen uw houding en indruk te veranderen, wat van groot belang is voor uw succes.

· Doel en doelstellingen op je pad: De belangrijkste reden waarom je soms je motivatie verliest, is omdat het cv dat je naar potentiële werkgevers wilde sturen niet overeenkwam met je bedoelingen. Uw eerste reden om aan dit programma deel te nemen is om dit obstakel te overwinnen, en hiervoor moet u heel duidelijk zijn over hoe uw plan en uw 'doel' zijn, zodat als u er over een jaar naar kijkt, de drie keer dat u op uw afdeling bent benaderd voor een vraag, kan uw antwoord op elk moment worden vergeleken. De reden dat je op dit moment naar de universiteit bent gekomen, is dat je de brandende ambitie hebt om je leven te veranderen en meer voldoening te vinden in je studie om een ​​lesbevoegdheid te behalen.

• Bekende en succesvolle mensen: We proberen ook nieuwe dingen te gebruiken die we hebben opgeschreven en opgehaald uit andere cursussen/boekjes die vergelijkbaar zijn met die van jou. Vervolgens zoeken we naar feedback van andere verbijsterde en gestresste leraren die hetzelfde zouden kunnen bereiken als jij en jij bent net zo goed. Als ze kunnen, zul je zeker met gelijkgestemden werken, en daarom zul je zonder mankeren succesvol zijn.

• De manier waarop u wordt behandeld: Een andere belangrijke oorzaak van het probleem kan het niveau van respect zijn dat wordt getoond aan uw persoonlijke oproep tot actie. Het is veel beter om universitaire cursussen te gebruiken zoals die je hebt, die ervoor zorgen dat je weet wat je niet doormaakt. Door dit te doen, ontwikkel je jezelf ook voor jezelf, om je te helpen een leraar te worden die wordt gerespecteerd en die het respect van beide collega's voor je lezing krijgt.

Dit zijn slechts de kleine punten die we kunnen noemen over de instelling van de faculteit. Het is heel belangrijk dat je ook in gedachten houdt, dat deze punten spreken over hoe een universiteit zou moeten werken en hoe deze zou moeten functioneren, omdat deze zaken aan de voet van de trap kunnen worden afgehandeld. De universiteit heeft misschien jarenlang goede en slechte dagen gekend, maar meestal is de faculteit degene die zal bepalen of de dag een succes was of niet.

En als je echt het antwoord van je universiteit krijgt, ben je zeker tevreden en tevreden met jezelf. Wil je het?