natuur coach

Nationale parken zijn prachtige plaatsen om te bezoeken, en nu kunt u iets van dat wonder met u mee naar huis nemen. De nationale parken in Amerika zijn gevuld met ongelooflijke landschappen, wilde dieren, en tal van activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Deze parken zijn niet alleen een plek om van de natuur te genieten – ze hebben zoveel meer te bieden dan dat. De nationale parken zijn de kroonjuwelen van de Verenigde Staten, en ze bezoeken is iets wat iedereen ten minste een keer zou moeten doen. Ze zijn ook enkele van de meest populaire parken in het hele land als gevolg van hun enorme scala aan natuurlijke schoonheid en de verscheidenheid aan activiteiten die zij aanbieden. De meeste mensen weten niet genoeg over deze parken of hoe ze werken als een geheel systeem – dus hier is alles wat u moet weten als u het meeste uit uw tijd in deze verbazingwekkende nationale parken wilt halen

The History of National Parks in the United States

Nationale parken zijn er in de Verenigde Staten al sinds het prille begin van ons land. In 1872 werd de eerste poging ondernomen om een groot gebied van het Amerikaanse Westen als nationaal park te beschermen. Het Greystone Forest werd opgericht in een poging om de natuurlijke schoonheid van Californië te behouden, maar het was van korte duur.

Een meer succesvolle poging werd ondernomen in 1916 met de oprichting van Yosemite National Park. Dit werd gevolgd door het eerste Nationale Park in het Oosten, dat in 1918 Harpers Ferry in Virginia was. De National Park Service is uitgegroeid van een kleine overheidsinstelling tot een agentschap van de federale regering dat verantwoordelijk is voor het beheer van meer dan 85% van de federale gronden en meer dan 137 miljoen acres land en wateren. Er zijn nu meer dan 417 nationale parken in alle 50 staten.

Wat te zien in elk Nationaal Park

Er zijn veel dingen te doen in de Nationale Parken met een natuur coach, maar er zijn ook veel dingen te vermijden. Hier zijn enkele van de meest populaire activiteiten en wat u kunt verwachten. – Wandelen – Wandelen is een belangrijk onderdeel van veel Nationale Parken. Het is een makkelijke manier om de natuur in te gaan en te zien wat het park te bieden heeft. Als u wilt gaan wandelen, zorg er dan voor dat u eerst het weer controleert. Veel Nationale Parken zijn droog in de zomer, dus regen wandelen is niet mogelijk. – Kamperen – Mensen houden ervan om te gaan kamperen in Nationale Parken, maar het is vaak niet toegestaan. Er zijn echter enkele Nationale Parken waar kamperen wel is toegestaan, dus controleer de regels voordat je gaat. – Bezoek aan natuurgebieden – Als je de Nationale Parken wilt zien voor wat ze zijn en niet wat mensen willen dat ze zijn, bezoek dan natuurgebieden. Scenic areas geven je een blik op de National Parks zonder de drukte. – Wandelpaden – Wandelpaden zijn vaak te vinden in de Nationale Parken. Sommige parken, zoals de Great Smoky Mountains, hebben zelfs wandelpaden die je door het hele park leiden.

Conclusie

Nationale parken zijn een must-see voor iedereen die de Verenigde Staten bezoekt. Ze zijn ongelooflijk mooi, en zelfs alleen maar een bezoek aan een zal u een voorproefje geven van hoe het is om ons geweldige land te verkennen. Deze parken zijn gevuld met ongelooflijke natuurlijke schoonheid, en vele hebben activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Maak het meeste van uw tijd een bezoek aan een van deze geweldige plaatsen door het respecteren van de natuurlijke omgeving en veilig te blijven.