Coaching, Training, Mentoring, Business, Education

als conflictcoach werk ik met individuen in het bedrijfsleven en het dagelijks leven. Dit is waar deze dynamiek om draait. Hoe meer we uitreiken en onze medemens begrijpen en hoe meer samenwerking we kunnen omarmen, er is geen macht om tegen te houden. Waar een licht is, is een schaduw en als ik dit niet als een van mijn vaardigheden had genoemd, zou je niet weten waarom mensen zaken met mij doen. Dit gaat in hoge mate over mijn begrip van mensen en hoe ik u kan helpen uw relaties naar binnen te reiken en uw relaties anders te beïnvloeden – van binnenuit.

Ik geloof in het achterlaten van mijn sporen, dus ik denk voor altijd aan de toekomst van mijn klanten; hoeveel meer mensen zullen ze aanraken en hoeveel meer levens zullen ze veranderen. Daarom wil ik andere mensen helpen die je kent – maar mijn enige keuze is om het leven volledig te leven. Dit betekent grenzen stellen aan wat je wel en niet accepteert. Op deze manier heb je ook enkele spirituele grenzen die je moet respecteren. Wat gebeurt er als je eenmaal een baan hebt gevonden, is dat je het gevoel hebt dat je ze een plezier moet doen en ze de middelen moet geven om meer geld te verdienen? En als je niet genoeg geld hebt, begin je dit te zien als een vicieuze cirkel die moet worden doorbroken. Je kunt jezelf matchen met een roeping. Wees echter voorzichtig, het woord zelf kan beperkend zijn als het niet bewust wordt gevolgd. Ik wil bijvoorbeeld graag groeien en goed worden in consultancy en health coaching is een stijl waar ik me erg tegen verzet. Dit gaat over carrière en individuele groei en het negeren van het feit dat ik graag deel zou uitmaken van de frisse lucht beweging. Onthoud dat ieder van ons een andere 'smaak' heeft en dat we allemaal uniek zijn. Wanneer we iets kiezen dat we willen doorbreken, kies dan een beroep dat ons vervulling zal brengen. Concentreer u op waar u heen wilt, niet op wat u nu doet! De eerste stap is dan om het te definiëren. Vanaf dat moment voel je jezelf worden en dit is waar we de wereld van persoonlijk leiderschap betreden – om onze eigen leider te zijn. Dit persoonlijk weten en voelen kan je leven veranderen. wanneer we iets kiezen waarvan we het ongeleefde levenspatroon willen doorbreken, kies dan een beroep dat ons vervulling zal brengen. Concentreer u op waar u heen wilt, niet op wat u nu doet! De eerste stap is dan om het te definiëren. Vanaf dat moment voel je jezelf worden en dit is waar we de wereld van persoonlijk leiderschap betreden – om onze eigen leider te zijn. Dit persoonlijk weten en voelen kan je leven veranderen. wanneer we iets kiezen waarvan we het ongeleefde levenspatroon willen doorbreken, kies dan een beroep dat ons vervulling zal brengen. Concentreer u op waar u heen wilt, niet op wat u nu doet! De eerste stap is dan om het te definiëren. Vanaf dat moment voel je jezelf worden en dit is waar we de wereld van persoonlijk leiderschap betreden – om onze eigen leider te zijn. Dit persoonlijk weten en voelen kan je leven veranderen.

Als coach geloof ik in het delen van wat ik heb geleerd en als ik geen woorden meer heb om mijn perceptie van mijn cliënt te beschrijven, vind ik de vrijheid om een ​​verbinding te hebben. Het is echter niet alleen mijn relatie met mijn klanten, maar ook met mezelf en het proces is ook erg mooi. We gaan grondig door de zelfanalyse en door doelen te stellen die je echt wilt – kun je je meest verschillende passies nastreven en ze samen laten gebeuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk dus aan enkele van de mogelijkheden om uw leven te veranderen. Bedrijf aan huis doel of passie – word een adviseur. Ook lange tijd als adviseur. jeuk om cardistry te leren. Ik doe dit graag. Hoe zit het met uw bedrijf? Welke stille baas volg je? Wie rent, duwt, trekt aan jouw carrière? Voor sommigen van jullie is het misschien je partner, tuinman, accountant, personal trainer, of de winkelmanager. De mentor staat altijd aan je zijde, maar kan onder het mom van een vijand zijn. En toch blijf je doorgaan, wetende dat de enige keuze is om de wereld te veranderen en hij is onder je midden.

Jij en je levensonderhoud zijn met elkaar verweven, mijn cliënt en ik weten dit allebei. We delen een product dat is ontwikkeld om sommigen van ons te helpen en het fungeert als een bedrijf voor veel mensen. We krijgen brieven en telefoontjes, wekelijks tot echte telefoontjes, en andere mensen komen op bezoek voor zaken. Hier kom ik tot mijn recht. Al deze bedrijven fungeren als een kans om uit te reiken en te creëren".

Dus, "wie is je baas? Wie is je coach? Ben je in gedachten zoals die persoon?" Het antwoord als ik er echt over na ga denken is een volmondig "Nee!". Het is makkelijker om alle disfuncties in de wereld om ons heen te horen en de positie in te nemen van slachtoffer van een zogenaamde 'disfunctionele' samenleving. Om een ​​meer evenwichtige relatie met het bedrijfsleven te creëren, moet je de vragen stellen om te zien wat je zou willen zijn in die positie.

Als je in een machtspositie wilt zijn, begin dan te kijken naar welke andere weg je zou willen rijden. Het begint allemaal met de juiste focus en de juiste gedachten. Verander uw gedachten en reflecteer op uw visie en handel er vervolgens naar voor wat u wilt en wat voor u zal worden gecreëerd.